Mennyi időt vesz igénybe a domain átregisztráció? Jár e leállással az átregisztráció? Nyomtatás

  • 1

A domain átregisztráció

.HU:
Az igénylőlap (lásd domain menüpont) letöltése és elküldése után számítva körülbelül 1 munkanapon belül (hivatalosan 1-3 munkanap) már át is lesz regisztrálva a domain név.
Kérésre minden esetben úgy oldjuk meg az átregisztrációt, hogy az a lehető legkisebb leállással történjen meg. (Legtöbb esetben nincs leállás) Ekkor megadjuk a hozzáféréseket a tárhelyhez és Ön beállíthatja, így mikor elindul az átregisztráció vagy a régi vagy az új tárhelyre mutat és a látogatói nem vesznek észre semmit. A végén a domain "beáll" az új tárhelyre. 

NEMZETKÖZI (pl: com/net...) NEVEK:
A nemzetközi nevek átregisztrációja általában 1 nap, de maximum 9 nap.
Ehhez az alábbi szabályok tartoznak:
1. Legyen biztos benne, hogy a domainhoz megadott e-mail címéhez teljes joggal hozzáférhet. Az átregisztrációs folyamat e-mail érvényesítés alapú , így amennyiben az e-mailt nem tudja fogadni, az átregisztrálás sikertelen!!!
2. Legyen biztos abban, hogy a domain neve nem járt le. Hasznos, ha a domain lejárat elõtt 9 nappal indítja el az átregisztrációt! Így elég idõ lesz az átregisztrációhoz
3. Minden .com, net, .info, .us ,.biz és .org (...) átregisztrációhoz AUTH KÓD szükséges. Kérjük ezt a kódot kérje ki a JELENLEGI regisztrátortól, ahonnan el szeretné hozni a nevet. 
4. 60 NAPNÁL fiatalabb domain neveket nem tudunk átregisztrálni a regisztrációs szabályzat miatt! 
5. Legyen biztos abban, hogy domain neve nincs ZÁROLVA! Amennyiben igen, kérjük oldja fel ezt a zárolást (LOCK) a jelenlegi regisztrátornál!
6. Még hátra van a máshol kifizetett idõtartamból? Semmi probléma! Amikor átregisztrálja a domaint hozzánk, addig tartjuk fennt míg máshol kifizette! A nálunk kifizetett díj is hozzáadódik a lejárati idõtartamhoz!


Hasznosnak találta ezt a választ?

« Vissza